“Άνθρωποι που τιμούν τη στολή που φορούν με το εθνόσημο στο στήθος” Συγχαρητήριο μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου στους Πυροσβέστες μας

Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στη πράξη και την αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλουν κάποιοι άνθρωποι στα μέτωπα της φωτιάς, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Νιώθω όμως την ανάγκη να εξάρω δημόσια το ζήλο, την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό των Πυροσβεστών μας, οι οποίοι πιστοί στο καθήκον δίνουν το τελευταίο διάστημα μάχη για τη κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ιδιαίτερα δε, θέλω να σταθώ στον ηρωισμό των πληρωμάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς για τη σπουδαία επιχειρησιακή τους δράση, ειδικά στη περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Άνθρωποι που τιμούν τη στολή που φορούν με το εθνόσημο στο στήθος.

Άνθρωποι που αποτελούν πρότυπο ήθους, μαχητικότητας και προσφοράς.

Ευχαριστούμε για τη διατήρηση της ασφάλειας των πολιτών και της περιουσίας τους, όπως επίσης και για τη διαχρονικά ανεκτίμητη προσφορά σας.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*