Άρθρο του Κώστα Πασσαλίδη υποψήφιου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης

Ο Μητσοτάκης συμβολίζει το παλιό, το αναχρονιστικό. Η επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση πρέπει να φύγει!  (του Κώστα Πασσαλίδη)

Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι να φύγει αυτή η επικίνδυνη για την δημοκρατία και την κοινωνία κυβέρνηση, να τερματιστούν οι μεροληπτικές  πολιτικές υπέρ των λίγων που καταρράκωσαν την κοινωνία και τη χώρα, να μπει ένα τέλος στις πολιτικές που διευρύνουν τις ανισότητες, συρρικνώνουν την παραγωγική βάση και περιθωριοποιούν τον πολίτη.

Ο Μητσοτάκης συμβολίζει το παλιό το αναχρονιστικό, είναι εκπρόσωπος ενός οικογενειοκρατικού  μοντέλου που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας για πολλές δεκαετίες, είναι πρωθυπουργός εδώ και 4 χρόνια, με προτεραιότητες του την αναξιοκρατία, τις απευθείας αναθέσεις, τα ρουσφέτια, τη δημιουργία κομματικού στρατού.

Τώρα είναι η ώρα που οι πολίτες θα αποφασίσουν πως οι επιδιώξεις τους δεν είναι συμβατές με εκείνες της οικονομικής ολιγαρχίας. Τώρα είναι η ώρα να αναδειχθούν πολιτικές που προτάσσουν την ανάγκη αλλαγής του παραγωγικού και οικονομικού μοντέλου που θα βελτιώσει την θέση της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Για αυτό στις επόμενες εκλογές χρειάζεται να ανοίξει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική πλειοψηφία με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ώστε να διαμορφωθεί κράτος προσδόκιμο για όλους στην υπηρεσία του πολίτη με δημοκρατία και κοινωνικό έλεγχο!

Καλόν αγώνα !

Πασσαλίδης Κώστας, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ΠΕ Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*