Έναρξη εγγραφών στα τμήματα του προγράμματος «Άθληση για Όλους» του Δήμου Φλώρινας.

Ο Δήμος Φλώρινας και η Διεύθυνση λυθείσας κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας ενημερώνουν ότι, στο πλαίσιο των προγραμμάτων άθλησης για όλους, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αρχίζει η υλοποίηση των προγραμμάτων. Τα προγράμματα θα λειτουργήσουν έως 31/07/2024 και το κόστος συμμετοχής είναι πέντε (5) ευρώ μηνιαίως. Το πρόγραμμα «Άθληση στο Βουνό» θα υλοποιηθεί την περίοδο 09/05/2024 – 31/07/2024.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής από την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, δηλώνοντας τα προγράμματα που τον/την ενδιαφέρουν. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στο πρωτόκολλο του Δήμου Φλώρινας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2385044555 (εσ. 4) ή στο e-mail a.kesidou@cityoflorina.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*