Έναρξη μαθημάτων Σχολής Βυζαντινής Μουσικής ΙΜΣΚ

Από την Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης ανακοινώνεται ότι, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, ξεκινούν και φέτος τα μαθήματα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής.
Σκοπός της λειτουργίας της Σχολής είναι η εκμάθηση της πατρώας μας εκκλησιαστικής μουσικής, της ψαλτικής τέχνης, καθώς και η κατάρτιση, η εκπαίδευση και η στελέχωση των ιερών αναλογίων με νέους ιεροψάλτες.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο σε αίθουσες του Μπλιούρειου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Κοζάνης, στον 1ο όροφο και θα μπορούν να τα παρακολουθούν, όσοι και όσες το επιθυμούν, ηλικίας 9 ετών και πάνω. Θα λειτουργήσουν τμήματα: Παιδικά, Εφηβικά, Ενηλίκων, και Πρακτικής διδασκαλίας ψαλτών.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την 1η έως και την 29η Σεπτεμβρίου 2023, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 18:00 έως 20:00, στο Μπλιούρειο Εκκλησιαστικό Ιδρυμα, στον 1ο όροφο.
Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:00 π.μ., μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : Σταθερό: 2461/181068 – Κινητό: 6944423616

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*