Ένα ακόμη μεγάλο έργο του Δήμου Γρεβενών γίνεται πραγματικότητα – Ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης για την ανάπλαση και αναβάθμιση οικιστικών συνόλων σε πόλη και χωριά

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”, συνολικού προϋπολογισμού 10.156.200€, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών μέσα από το Νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», στο οποίο εγκαίρως και τεκμηριωμένα η Δημοτική Αρχή είχε καταθέσει εμπεριστατωμένη μελέτη, παίρνοντας το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση αφορά την περιοχή Βαρόσι της πόλης των Γρεβενών καθώς και τους οικισμούς Αγάπης, Αγίων Θεοδώρων, Αιμιλιανού, Ανθρακιάς, Ασπροκάμπου, Βατολάκκου, Δεσπότη, Δοξαρά, Ελάτου, Ελευθέρου Α΄, Ελευθέρου Β΄, Ελευθεροχωρίου, Κυρακαλής, Μεγάλου Σειρηνίου, Μικρού Σειρηνίου, Μυρσίνης, Ροδιάς, Συδένδρου και Φελλίου.

Οι παρεμβάσεις – μεταξύ άλλων – περιλαμβάνουν εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, χάραξη και κατασκευή νέων πεζοδρομίων, ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, εμπλουτισμό του πρασίνου και εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού.

default

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 15η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 19η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας, συνεχίζουμε την υλοποίηση έργων και δράσεων υπέρ των δημοτών, με πρόγραμμα και συνέπεια, κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας, όπως είχαμε υποσχεθεί στον λαό των Γρεβενών», υπογραμμίζει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*