Έρχονται αλλαγές στην Περιφέρεια – σε Αναμμένα Κάρβουνα πολλοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Πλησιάζει ο καιρός για τις αλλαγές στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στους Αντιπεριφερειάρχες σε Επιτροπές αλλά και στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και κάποιοι έχουν μεγάλη αγωνία τι θα πράξει πλέον και τι σκέφτεται ο Γιώργος Κασαπίδης.

Οι συζητήσεις είναι πολλές μεταξύ Συμβούλων με πολλά πηγαδάκια και κουβεντούλες αλλά και η αγωνία μερικών να αξιοποιηθούν αλλά και κάποιων Περιφερειακών Συμβούλων  να παραμείνουν σε θέση ευθύνης που έχουν σήμερα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη.

Πολλές πάντως είναι οι σκέψεις του Γιώργου Κασαπίδη, θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε πολλά στελέχη που σήμερα βρίσκονται σε καίριες θέσεις  η θα προχωρήσει σε έναν ανασχηματισμό ριζικό στην διοίκηση της Περιφέρειας.

Μένει να δούμε αλλά το μόνο σίγουρο ότι μέχρι στιγμής ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και δεν έχει μιλήσει με κανέναν Περιφερειακό Σύμβουλο τι προτίθεται να κάνει απλά μόνο ακούει.

Πάντως ότι κάποιοι θα δούνε την πόρτα της εξόδου από το σχήμα της Περιφέρειας είναι σίγουρο και θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες περισσότερα και ποίοι είναι αυτοί.

 

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογράφος West Channel

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*