Αλέξης Παρχαρίδης-Θεόφιλος Πουταχίδης-Παναγιώτης Θεοδωρίδης-Πέλα Νικολαϊδη-Τάκης Βαμβακίδης, ΖΩΝΤΑΝΑ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021!

Η καρδιά της Ποντιακής Μουσικής χτυπά δυνατά, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης!
Μια κορυφαία καλλιτεχνική σύμπραξη!
Ώρα προσέλευσης 20:00  Ώρα έναρξης 21:00
🎶 ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ: Ειρήνη Σαχταρίδου (Αγγείο), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Κλαρίνο-Φλογέρα), Λάκης Παναγιωτίδης (Πλήκτρα), Πόλης Σταματίδης (Τύμπανα), Κλεάνθης Σιαμλίδης (Νταούλι)
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: Λάκης Παναγιωτίδης
ΗΧΟΛΗΨΙΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Ζαζάς Αθανάσιος
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θεόφιλος Πουταχίδης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Παναγιώτης Θεοδωρίδης (Κ. 6945 906076 e-mail: pantheodoridis@yahoo.gr)
ℹ️ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Για την είσοδο του κοινού στις Συναυλίες που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ rapid test ή self test ούτε Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης.
Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης με το πέρας της Συναυλίας και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί , τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων κατά του covid 19, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*