ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟ ΜΕΤΑΞΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ.

Σε συνέχεια των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την ανάδειξη  των νέων Οργάνων Διοίκησης και στο Ν. Κοζάνης, αρχικά απευθύνουμε ένα οφειλόμενο και μεγάλο ευχαριστώ στα χιλιάδες μέλη του Κόμματος, που είτε με φυσική παρουσία, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο και πρώτη φορά για Κομματικό Οργανισμό της Χώρας, συμμετείχαν και ψήφισαν σε μια ακόμη «γιορτή δημοκρατίας», που εδώ και 47 χρόνια, η ΝΔ πρωταγωνιστεί και έχει κάνει θεσμό.

Επιπλέον και με την ευκαιρία, εκτιμάται ως σκόπιμη η επίδοση συγχαρητηρίων στο σύνολο των εκλεγέντων Προέδρων και Μελών στη Δ.Ε.Ε.Π. και στις ΔΗΜ.Τ.Ο. του Ν. Κοζάνης, καθώς επίσης στους εκλεγμένους Συνέδρους, για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων της Κυβέρνησης ΝΔ, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όπως θα σηματοδοτηθεί και στο επερχόμενο 14ο Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ στην Αθήνα (05.12.2021).

Στη βάση αυτή, γνωστοποιείται ότι την Τετάρτη 03.11.2021 και ώρα 7:00μ.μ. στα Γραφεία του Κόμματος στην Κοζάνη (Πλατεία Ελευθερίας 7 – 4ος Όροφος), θα πραγματοποιηθεί η συγκρότηση του Οργάνου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κοζάνης (ΔΕΕΠ) ΝΔ Κοζάνης, μετά από πρόσκληση του νεοεκλεγέντα Προέδρου κ. ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.

Επισημαίνεται τέλος, ότι στην πρώτη αυτή συνεδρίαση, θα παρευρεθεί και ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ, προκειμένου να γίνει η εθιμοτυπική, όμως ουσιαστική και υποχρεωτική διαδικασία παράδοσης των πεπραγμένων της απελθούσας Διοίκησης της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*