Ανάπτυξη κοινωνικής δράσης Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου – Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 «Ζωοτροφές για το χειμώνα στα καμένα της Εύβοιας – Αρκαδίας – Ηλείας»

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, ο Σύλλογος Γεωργοκτηνοτρόφων Κοζάνης & Περιχώρων «Βούρινος» και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Νομού Κοζάνης, αναλαμβάνουν από κοινού πρωτοβουλία συγκέντρωσης ζωοτροφών που θα παραδοθούν στις περιοχές Βόρειας Εύβοιας, Αρκαδίας και Ηλείας, εν’ όψει του επερχόμενου σκληρού χειμώνα για να ανακόψουμε, όσο είναι δυνατόν, τις επιπτώσεις των καταστροφών που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές του Αυγούστου.

Απευθυνόμαστε στους θεσμικούς φορείς, στους ευαίσθητους συνανθρώπους μας που μπορούν αλλά και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης για να συμμετέχουν στη δράση μας αυτή, με την οικονομική τους συμβολή, που ξεκινάει άμεσα από τη Δευτέρα 20/9 μέχρι την Πέμπτη 30/9/2021.

Ο λογαριασμός στον οποίο μπορεί να γίνεται η κατάθεση χρημάτων είναι ο λογαριασμός που διατηρεί ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος στην Εθνική Τράπεζα, που είναι μηδενικός και είναι:

274/296010-92 και IBAN: GR6101102740000027429601092

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, αφού ανακοινωθεί δημόσια με δελτίο τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, θα δοθεί για την προμήθεια ζωοτροφών που θα αγοραστούν αναλογικά από τις επιχειρήσεις του νομού που δραστηριοποιούνται στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας ζωοτροφών αφού βέβαια εξασφαλίσουμε και τη δική τους συμμετοχή.

Ακόμη οι αγροτοκτηνοτρόφοι του νομού μας θα έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν τις δικές τους προσφορές ζωοτροφών σε φορτηγά, με την ευθύνη του Συλλόγου «Βούρινος» που θα βρεθούν στον τόπο τους, για να τις παραλάβουν μετά από ειδοποίηση στον υπεύθυνο κ. Χαράλαμπο Τοπαλίδη, στο τηλέφωνο 6973244168.

Όλες οι ζωοτροφές και αυτές που θα αγοραστούν και αυτές που θα προσφερθούν από τους γεωργοκτηνοτρόφους του νομού μας, αφού συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις – αποθήκες του Συλλόγου «Βούρινος» στη Σκήτη Κοζάνης, εντός του πρώτου 15θημέρου του Οκτωβρίου θα αποσταλούν και θα παραδοθούν στους τρεις προορισμούς για να μοιραστούν δίκαια στους γεωργοκτηνοτρόφους αυτών των περιοχών.

Στη δράση μας αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα καλύψει το κόστος μεταφοράς στους προορισμούς τους.

Είμαστε βέβαιοι πως οι αλληλέγγυες τοπικές κοινωνίες του νομού μας θα αγκαλιάσουν την κοινωνική και άκρως αναγκαία επικείμενη δράση μας.

Για να πάρουν αυτή τη φορά, φωτιά οι καρδιές μας, για να νικήσει ξανά η ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*