ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι από χθες Δευτέρα 11/10 έχει ξεκινήσει η προθέρμανση των μονάδων βιομάζας, ούτως ώστε να παρέχεται σταδιακά θέρμανση στους κατοίκους, δεδομένων των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Η θέρμανση προβλέπεται να έχει ομαλοποιηθεί έως αύριο Τετάρτη.

Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι δεν θα γίνει καμία αύξηση στην τιμή της Τ/Θ, η οποία παραμένει σταθερή όπως έχει διαμορφωθεί το 2019.

Δεδομένων των τρεχουσών τιμών των συμβατικών καυσίμων (πετρελαίου, υγραερίου) η Τ/Θ είναι μακράν πάνω από 50% φθηνότερη και από το πετρέλαιο και από το υγραέριο, και αποτελεί τον οικονομικότερο και καθαρότερο τρόπο θέρμανσης. Η ΔΕΤΕΠΑ καταβάλλει προσπάθεια την τρέχουσα περίοδο να αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό υπολειμματική αγροτική βιομάζα.

Ευχόμαστε στους καταναλωτές μας καλό χειμώνα και τους ευχαριστούμε που στέκονται αρωγοί στο δύσκολο έργο μας, στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης που βιώνει η περιοχή μας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*