Απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες τακτικές, μετά τη λήξη της εμποροπανήγυρης στην Δ.Κ. Δισπηλιού

Με εικόνες ντροπής ήρθαν αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι  της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς, μετά τη λήξη της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου στη Δημοτική Κοινότητα Δισπηλιού.

Συγκεκριμένα, μερίδα εκθετών άφησε πίσω της μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων. Παράλληλα άγνωστοι,  “φρόντισαν” να πάρουν μαζί τους περισσότερους από δέκα (10) δημοτικούς κάδους απορριμμάτων, τους οποίους είχε τοποθετήσει η αρμόδια Υπηρεσία στο χώρο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι εκθέτες και οι επισκέπτες.

Τέτοιου είδους πρακτικές και τακτικές είναι ανεπίτρεπτες, βλάπτουν σοβαρά την εικόνα του Δήμου Καστοριάς και ταυτοχρόνως τον επιβαρύνουν οικονομικά.

Ο Δήμος Καστοριάς καταδικάζει αυτές τις ανάρμοστες πρακτικές και θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει ότι παρόμοια φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*