Ασάφειες και προβλήματα για την χρήση του Self-test στην Εστίαση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ποικίλα προβλήματα έχουν προκύψει από την χρήση και την ισχύ του self test και την διάρκεια των ελέγχων για τους Ανήλικους από 4 έως 17 ετών.

Η τελευταία Υπουργική Απόφαση 72486/Αρ. φυλ. 5401/2021 στο άρθρο 9 παράγραφος 3 αναφέρει: Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης Selftest από Covid-19 πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε δραστηριότητας και βεβαιώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα selftesting.gov.gr, είτε μέσω της ηλεκτρονικής σχολικής κάρτας. Άρα κατά την διάρκεια των ελέγχων με την επίδειξη από ανήλικους είτε σχολικής ηλεκτρονικής κάρτας, είτε υπεύθυνη δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα, ο καταστηματάρχης υποχρεούται να προβεί σε εξακρίβωση πραγματοποίησης του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test, είτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα selftesting.gov.gr, είτε στην ειδική πλατφόρμα edupass.gov.gr.  

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*