Βουλή των Εφήβων: Βήματα Δημοκρατίας – Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή

Την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, ξεκινούν οι διαδικτυακές εργασίες της ΚΣΤ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων. 270 έφηβοι από τα Λύκεια όλης της Ελλάδας καθώς και από τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού θα συνεδριάσουν σε ομάδες και σε ολομέλεια, θα συζητήσουν με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του προγράμματος, με ειδικούς επιστήμονες καθώς και με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, αφήνοντας το δικό τους «αποτύπωμα» στον Ψηφιακό Κόσμο, με κωδικό τη Δημοκρ@τία. Στο πλαίσιο των εργασιών τους θα παρακολουθήσουν διαδικτυακή συναυλία, που θα δοθεί από μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Γυμνασίου Αλίμου.

Οι εργασίες της Συνόδου θα ολοκληρωθούν, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, με τη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην Αίθουσα Γερουσίας και στην οποία θα προεδρεύει ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://foundation.parliament.gr/el

https://www.facebook.com/voulitonefivon

https://www.instagram.com/hellenic_parliament_foundation/

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*