Β. Κωνσταντόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Μία όμορφη και δημιουργική περίοδος της ζωής μου τελειώνει.

Η ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση ήταν μια περίοδος με χαρές, λύπες, αγωνίες αλλά ταυτόχρονα και μια περίοδος με την αίσθηση της προσφοράς, της δημιουργίας και του θετικού αποτελέσματος.

Στην ζωή όμως όλα τα όμορφα πράγματα έχουν τέλος.

Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου,  πρώτα από όλα τους απλούς πολίτες, που με τίμησαν τόσο απλόχερα σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο, νομαρχιακό σύμβουλο, δήμαρχο, μέχρι τις εκλογές του 2019, που η παράταξή μας έχασε τις εκλογές οριακά.

Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που συμμετείχαν στους συνδυασμούς της παράταξής μας, τους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί και δώσαμε τις μάχες για το καλό του τόπου μας. Τους χρωστάω πολλά.

Παραμένω ενεργός πολίτης και θα εξακολουθήσω μέχρι το τέλος της αυτοδιοικητικής περιόδου να εκτελώ τα καθήκοντά μου ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα.

 

Εύχομαι στους υποψηφίους δημάρχους του δήμου Σερβίων καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους πάντα για το καλό του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*