Γιούλα Γκατζαβέλη – Κερδίζει Καθημερινά Πόντους.

Aποτελεί ένα Νέο Πρόσωπο και Αυτοδιοικητικό Στέλεχος της Περιοχής.

Το 2019 κατέβηκε για πρώτη Φορά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και Σάρωσε αφού εκλέχθηκε Πρώτη Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης με 7.249 με τον Συνδυασμό Αλλάζουμε πορεία με πίστη στις Ανθρώπινες Αξίες του Γιώργου Κασαπίδη ξεπερνώντας ακόμα και έμπειρους Αυτοδιοικητικούς.

Ο Λόγος για την Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Μακεδονίας και Πρώην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοίκησης της Περιφέρειας Γιούλα Γκατζαβέλη Εφοριακός Υπάλληλος στη Δ.Ο.Υ Κοζάνης που με την Ενασχόληση της μετά Κοινά Ξεχώρισε με την Παρουσία της αλλά και τις Αποφάσεις της.

Με Φόντο τις Κάλπες του 2023 αναμένουμε τις οριστικές Αποφάσεις της Γιούλας Γκατζαβέλη το επόμενο Διάστημα αφού Αρκετοί είναι αυτοί  που την Πιέζουν για το επόμενο Βήμα.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι η Επόμενες Πολιτικές Κινήσεις της Πρώην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών που σχεδόν στους 26 Μήνες της Θητείας της Ξεχώρισε με τις Επιλογές της σε μια από τις Νευραλγικές Θέσεις της Περιφέρειας.

 

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογραφος West Channel

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*