ΓΝΚ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Προσωπικό και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης συγχαίρουν θερμά όσους συμμετείχαν ενεργά στο «7ο Συνέδριο Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα της Υγείας» και συγκεκριμένα:

  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

(Αναστασοπούλου Σταυρούλα, Αποστολίδου Κωνσταντινιά, Ασκαρίδου Ελένη) Γρίβα Βασιλική

  • Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»

(Παστόρε Φράνκα-Εύα-Τζουλιάνα, Γκανάτσιος Στέργιος, Γκιάτας Νικόλαος, Γρηγοριάδης Γεώργιος, Καλώτα Μαλαματή, Γκουτζιαμάνη Άννα, Δεσποινιάδης Ιωάννης) Μπερντένη Αικατερίνη

  • Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19

(Παστόρε Φράνκα-Εύα-Τζουλιάνα, Σαββάλα Θεοδώρα-Νεκταρία, Λούκα Αλεξάνδρα, Σόκουτη Ελένη) Τζημόπουλος Κωνσταντίνος,

ιδιαίτερα δε την τελευταία ομάδα στην οποία και επιδόθηκε τιμητικός έπαινος για την ενδιαφέρουσα εργασία της.

Άξιο λόγου είναι το γεγονός ότι, στο Συνέδριο υποβλήθηκαν 241 εργασίες, από τις οποίες επιλέχθηκαν οι 51 εκ των οποίων οι 3 ήταν του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, το μοναδικό Δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο που συμμετείχε αποσπώντας έναν από τους έξι επαίνους.

Η συστηματική προσπάθεια, η αφοσίωση στην εργασία και η επίδειξη πνεύματος ομαδικής συνεργασίας, μεταξύ άλλων, είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχή αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης από το Νοσοκομείο μας και στις τρεις εξάρσεις του κορωνοιού. Ευχόμαστε στους συγγραφείς των παραπάνω εργασιών καλές και πολλές επιτυχίες στις μελλοντικές δραστηριότητές τους, οι οποίες θα αποδεικνύουν κάθε φορά, ότι το ισχυρό “χαρτί” του Μαμάτσειου Νοσοκομείου είναι το ανθρώπινο δυναμικό του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*