Γ.Ν. ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η Διοίκηση του Γ.Ν Κοζάνης ‘’Μαμάτσειο’’ είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες της περιοχής μας αλλά και ευρύτερα της Δυτικής Μακεδονίας, ότι παρελήφθη εξοπλισμός της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας και συγκεκριμένα συσκευή υπερήχων GE Voluson S8, που θα υποστηρίξει το κλινικό έργο της Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής. Ο υπερηχοτομογράφος αγοράστηκε μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η συγκεκριμένη συσκευή υπερήχων υποστηρίζει δυνατότητες απεικόνισης 3D/4D σε γυναικολογικά αλλά και μαιευτικά περιστατικά, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των απεικονιστικών και διαγνωστικών δυνατοτήτων του τμήματος.  Οι προδιαγραφές του, τον καθιστούν ως έναν από τους πλέον ικανούς υπερηχοτομογράφους, όχι μόνο σε επίπεδο πόλεως, αλλά και σε επίπεδο Βορείου Ελλάδος.;.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*