Δήμος Καστοριάς: Αποκριές με μουσικές βραδιές, happenings και street party

Δύο μουσικές βραδιές και ένα παιδικό διαδραστικό αποκριάτικο happening διοργανώνει ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που  πραγματοποιούνται το τριήμερο της Μεγάλης Αποκριάς.

 

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί παιδικό διαδραστικό αποκριάτικο happening γεμάτο χρώματα (painting), μουσικές (karaoke) και ιπτάμενα φαναράκια στην Πλατεία Ομονοίας, όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε γιορτινούς ρυθμούς.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 21:00, οι Groovers έρχονται στην Καστοριά για ένα δυνατό live party στον πεζόδρομο στον πεζόδρομο Θωμαΐδος Λιμπάνιας – Μάνου (περιοχή Ψαράδικα).

Οι Groovers είναι μια party band από τη Θεσσαλονίκη και έρχονται στην Καστοριά με μοναδικό σκοπό  να μας κάνουν να χορεύουμε ασταμάτητα όλη νύχτα με τα πιο γνωστά τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής.

Το γκρουπ που έχει κάνει δεκάδες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, απαρτίζεται από επαγγελματίες ταλαντούχους μουσικούς της πόλης που καταφέρνουν με μεγάλη ευκολία να ακροβατούν αναμεσά σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Από ροκ και ποπ μέχρι soul, funk, swing και disco, οι Groovers, με την απίστευτη ενέργεια και το κέφι τους, είναι σίγουρο πως θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*