Δήμος Σερβίων: Ανοίγοντας τον δρόμο για Τοπική Ανάπτυξη – Υποβολή Προτάσεων στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2017-2021

Ο Δήμος Σερβίων δείχνει τη δέσμευσή του για τη συνεχή προώθηση της τοπικής ανάπτυξης και την ενίσχυση δράσεων που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

Με αυτό το πνεύμα, ο Δήμος Σερβίων έχει υποβάλει προτάσεις στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2017-2021.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερβίων υπέβαλε προτάσεις για τις εξής δράσεις:

  1. Μελέτη Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Σερβίων: Στόχος αυτής της δράσης είναι η ανάπτυξη ενός σχεδίου που θα προωθήσει τον τουρισμό στην περιοχή μας.
  2. Υποστήριξη Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Σερβίων: Αυτή η δράση στοχεύει στην ενίσχυση των αγροτικών επιχειρήσεων στην περιοχή.
  3. Οργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων έτους 2024 στο Δήμο Σερβίων: Σκοπός είναι η προώθηση του πολιτισμού και η ανάδειξη του τοπικού πολιτιστικού πλούτου.
  4. Συντήρηση – Επισκευή Ομβροδεξαμενής στην περιοχή Μπρουσιάνα του Δήμου Σερβίων: Αναβάθμιση της υδροδοτικής υποδομής της περιοχής.
  5. Συντήρηση – Επισκευή Κοινοτικού Καταστήματος Λιβαδερού: Ανακαίνιση και βελτίωση των δημόσιων κτιρίων της περιοχής.
  6. Προμήθεια Αντλιών για Εκσυγχρονισμό Δικτύου Ύδρευσης: Βελτίωση της υδροδοτικής υποδομής του Δήμου Σερβίων.
  7. Συντήρηση Κοινοτικού Ιατρείου Ιμέρων: Βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.
  8. Συντήρηση – Επισκευή Λουτρού WC Χώρου Συνάθροισης Λιβαδερού: Αναβάθμιση των υποδομών υγιεινής στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου τόνισε: «Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την υποβολή των προτάσεων στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την περίοδο 2017-2021. Αυτό αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για τη βελτίωση της ζωής των δημοτών μας και την προαγωγή της τοπικής ανάπτυξης. Οι προτάσεις που υποβλήθηκαν εστιάζουν σε ουσιαστικά έργα, όπως η αναβάθμιση της υδροδοτικής υποδομής, η υποστήριξη της αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας και η προώθηση του πολιτισμού και του τουρισμού μας. Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι δημότες μας μπορούν να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με αφοσίωση για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για τον τόπο μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*