«Δίνουμε την μάχη της γενιάς μας και θα την κερδίσουμε!» – Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση του συνδυασμού νίκης «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Τριγώνη (

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023, η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, που έγινε σε γνωστή Αίθουσα Εκδηλώσεων της πόλης, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο, δίνοντας βροντερό παρών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ.Τριγώνης παρουσίασε επίσης τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξής του, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο συνδυασμός του “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” είναι ο συνδυασμός που ζητούσε όλη η κοινωνία, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς συμφωνίες, χωρίς ανίερες συμμαχίες.

«Μας ενώνουν μόνο τα Γρεβενά, μας ενώνει μόνο το αύριο. Δίνουμε την μάχη της γενιάς μας και θα την κερδίσουμε!», τόνισε εμφατικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, o οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες παρισταμένους.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*