Διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης στις 23 και 24 Αυγούστου 2022.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης τιμώντας την εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην μνήμη του οποίου τιμάται το εκκλησάκι που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο στο “Πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης – Κ. Τσιάντας”,  διοργανώνει διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 23 και 24 Αυγούστου στο ομώνυμο χώρο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, Εσπερινό με Αρτοκλασία στις 07:00 μ.μ.  και

την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, ανήμερα της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, Τέλεση Θείας Λειτουργίας στις 07:30 π.μ.,  και το βράδυ της ίδιας ημέρας στο κεντρικό χώρο του Πάρκου, συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι με ώρα έναρξης 09:00 μ.μ. και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το μουσικό σχήμα της εκδήλωσης πλαισιώνουν οι γνωστοί στο πανελλήνιο μουσικοί,  Βασίλης Παπαγεωργίου στο κλαρίνο και Νίκος Δάσκαλος στο τραγούδι.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*