Διήμερη επίσκεψη του Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Ζαχαριάδη, στην Κοζάνη

Ολοκληρώθηκε παραγωγικά και με μεγάλη επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Ζαχαριάδη, στην Κοζάνη παρουσία της βουλεύτριας ΠΕ Κοζάνης, Καλλιόπης Βέττα.

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με θέμα «Δικαιοσύνη παντού – Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες» και με ευρεία συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου αναλύθηκε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα παρακάτω μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, τον πρόεδρο και Δήμαρχο Γρεβενών κο Δασταμάνη Γιώργο, τον Δήμαρχο Εορδαίας κο Πλακεντά Παναγιώτη, τον Δήμαρχο Δεσκάτης κο Κορδίλα Δημήτρη και τον εκπρόσωπο του Δημου Κοζάνης κο Φλώρο Μάρκο. Με γόνιμο διάλογο αναλύθηκαν τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικά στην περιοχή, που έχει την ιδιαιτερότητα να αντιμετωπίζει πολύ μεγάλη ανεργία και την βίαιη απολιγνιτοποίηση πέρα από τα προβλήματα που πλήττουν όλη την υπόλοιπη χώρα.

Επίσης, δόθηκαν συνεντεύξεις τύπου σε τοπικά μέσα και απαντήθηκαν ερωτήσεις κυρίως σχετικά με το μέλλον της περιοχής αλλά και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*