ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ / Περιφερειακό Δυτ. Μακεδονίας – Κοζάνη

Το επιμελητήριο Κοζάνης  ενημερώνει  τα μέλη του,  που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη η επιθυμούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος τους  στο επόμενο διάστημα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους  για τη  δράση εξατομικευμένης  δια ζώσης Νομικής πληροφόρησης  στο πλαίσιο της οποίας νομικοί  συνεργάτες  του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα υποδέχονται  και θα επεξεργάζονται ερωτήματα και προβληματισμούς  σχετικά με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων.

Αναλυτικά, Το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνη, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», διοργανώνει  Δράση εξατομικευμένης δια ζώσης  Νομικής Πληροφόρησης, την ( ημερομηνία ) και  (ώρα στο πλαίσιο  της οποίας νομικοί  συνεργάτες  του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα υποδέχονται  και θα επεξεργάζονται ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:

  • Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ)
  • Οι νομικοί (εργατολόγοι) υποδέχονται τον κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας ( 10 ή 15 λεπτών ανάλογα με την δυσκολία και πολυπλοκότητα του ερωτήματος) τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων διασφάλισης προσωπικών δεδομένων.
  • Οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ

Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι  που επιθυμούν να λάβουν ενημέρωση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να τη στείλουν στο συγκεκριμένο EMAIL: idikos@evekozani.gr.

Αναλυτικές πληροφορίες  της συγκεκριμένης  δράσης και η αίτηση συμμετοχής δίνονται στο  link: https://www.evekozani.gr/Page/display_page/16206

 Σημείωση: Παρακαλώ όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν άμεσα την αίτηση. Για τη πραγματοποίηση της δράσης εξατομικευμένης  δια ζώσης Νομικής πληροφόρησης θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν ενημέρωση  να συμπληρώνουν τον αριθμό  20 ατόμων  και πάνω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 24610 41693 / 34669

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*