ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η Ι.Ρ.Α ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, υποδέχθηκε την Πρόεδρο κα. Φωτεινή Ρώμα και τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης (Ι.Ρ.Α.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη διεξήχθη σε θερμό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας η Πρόεδρος ευχήθηκε στον κ. Γενικό καλή δύναμη στο έργο που έχει αναλάβει και αναφέρθηκε στην προσφορά, τις πρωτοβουλίες, καθώς και τις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης προς όφελος των αστυνομικών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Από την πλευρά του ο κ. Γενικός ευχαρίστησε την Πρόεδρο και δήλωσε την αμέριστη στήριξή του για υλοποίηση κάθε δράσης, που στόχο έχει την περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων, αλλά και μεταξύ της Αστυνομίας και των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*