Εκδόθηκε ο νέος Τουριστικός Οδηγός του Δήμου Γρεβενών

Ελεύθερα διαθέσιμος για όλους τους ενδιαφερόμενους είναι από σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, ο νέος Τουριστικός Οδηγός του Δήμου Γρεβενών, τον οποίο μπορείτε να βρείτε σε σταντ προβολής που βρίσκεται στο Δημαρχείο Γρεβενών, έξω από την Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος δίγλωσσος Τουριστικός Οδηγός, μια καλά προσεγμένη έκδοση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε δημότη και επισκέπτη καθώς εμπεριέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για τους ανεξάντλητους πολιτιστικούς και τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Γρεβενών, μέσα από εμπεριστατωμένα κείμενα και εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Επίσης, στο ίδιο πάντα σημείο, μπορείτε να βρείτε και αναλυτικούς Χάρτες της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους, αναδεικνύουν ξεχωριστές φυσικές ομορφιές και τοπόσημα της Περιφέρειάς μας.

Επισημαίνεται ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών ολόκληρος ο Οδηγός σε ηλεκτρονική μορφή ενώ αντίτυπά του θα αποσταλούν σε βιβλιοθήκες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*