Επέστρεψε Ανανεωμένος ο Βαγγέλης Τσέκαρης και Ετοιμάζεται για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας?

Ανανεωμένος Επέστρεψε από τις Καλοκαιρινές του Διακοπές και πλέον Συνεχίζει τις Επαφές του με Αγαπημένα του Πρόσωπα για τις Τελικές του Αποφάσεις

Ο Λόγος για τον Γνωστό Επιχειρηματία της Εστίασης στην Φλώρινα Βαγγέλη Τσέκαρη που οι Πληροφορίες της Στήλης λένε ότι έχει Βάλει Πλώρη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και Ειδικά για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Πρόσφατα βρέθηκε στο Μαγαζί του στο Γνωστό Καφέ Μπάρ Rivo στο Ποτάμι της Φλώρινας και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης όπου Συζήτησε για ώρες με τον Γνωστό Επιχειρηματία για τα Σημαντικά Θέματα που αφορούν την Περιοχή της Φλώρινας.

Σύμφωνα με Πληροφορίες το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα ο Βαγγέλης Τσέκαρης θα ανακοινώσεις τις Προθέσεις σε Φίλους και Γνωστούς για τις Αυτοδιοικητικές του Κινήσεις.

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογράφος West Channel

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*