Επίλυση του χρόνιου προβλήματος της ανάπλασης της περιοχής «Μπούνος» στη Σιάτιστα, προϋπολογισμού 426.000,00 ευρώ.

Ο Δήμος Βοΐου προχωρά στη ριζική ανακατασκευή του δρόμου της περιοχής «Μπούνος» στη Σιάτιστα που διαχρονικά αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα και ταλαιπωρούσε τους κατοίκους της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούσε και μία εικόνα εγκατάλειψης υποβαθμίζοντας  τη σημαντικότητα του ιστορικού τόπου του οικισμού.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Βασίλειο Τσιτσικλή, σύμβαση έργου που περιλαμβάνει την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό της οδού Αν. Τσίπου  στην περιοχή «Μπούνος» στη Σιάτιστα, επιφάνειας 2.040 τ.μ. και συνολικού μήκους 350μ.

Σκοπός του έργου είναι η ολική ανακατασκευή της παλαιάς πλακόστρωσης της οδού, που κατασκευάστηκε την δεκαετία του ΄90 και η αισθητική αναμόρφωση της περιοχής.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 426.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ε.Α.Π.- Π.Δ.Μ 2012- 2016.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*