«Ευχαριστήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και προς τους χορηγούς – δωροθέτες της εκδήλωσης!»

Ως οικοδεσπότες της εκδήλωσης κοπής της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που έγινε την Κυριακή 03-03-2024 στην πόλη μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Εξαιρετική τιμή ήταν για εμάς η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Καρανίκα Γιώργου. Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κοζάνης και Σερβίων λάβαμε τις ευλογίες από τον Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση αντι του Μητροπολίτη μας κ.κ. Παύλου. Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας κ. Ελμαλόγλου Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδης Γεώργιος, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Κουκουλόπουλος Πάρις, ο αντι-περιφερειάρχης επιχειρηματικότητας κ. Λυσσαρίδης Νικόλαος, ο αντιδήμαρχος οικονομικών  κ. Κουρούς Κωνσταντίνος, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Κοζάνης κ. Μητλιάγκας Ιωάννης, της Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας,της Καστοριάς κ. Καραταγλίδης Χαράλαμπος και ο Α’αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Τσότσος Ιορδάνης. Χαιρετισμό απηύθυναν μέσω εκπροσώπων τους ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος και ο βουλευτής κ. Παπαδόπουλος Μιχάλης. Ιδιαίτερη τιμή μας που παραβρέθηκαν με συνοδεία όλοι οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας από όλους τους Νομούς που απαρτίζουν την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Επιμελητήριο Κοζάνης για τη στήριξη και βέβαια τις τοπικές επιχειρήσεις που μας βοήθησαν προσφέροντας κάποια δώρα με τα οποία ολοκληρώσαμε μια τσάντα ΔΩΡΟ για όλους τους προσκεκλημένους. Έντεκα τοπικές επιχειρήσεις συνέβαλαν και δημιουργήθηκε μία τσάντα με περισσότερα από έντεκα δώρα με τοπικά προϊόντα της περιοχής μας!

Αλφαβητικά αναφερόμαστε σε αυτές τις επιχειρήσεις για την συνδρομή τους με τη χορηγία τους. Τους ευχαριστούμε πολύ !!!

 • «Αγροτικό Συνεταιρισμό επεξεργασίας οπωροκηπευτικών Βελβεντού Κοζάνης, Βελβίτα»,
 • «Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελιάς Ιμέρων Κοζάνης»,
 • «Αγροτικό Συνεταιρισμό Κρόκου Κοζάνης»,
 • «Άλφα Αθ. Κουκουτάρης ΑΕΒΕ» βιομηχανία κατασκευής προϊόντων ζύμης,
 • «Βόγδου Βασιλική» βιοτεχνία παρασκευής μπακλαβά,
 • «Green Bio Karypidis» εταιρία καλλιέργειας και διανομής βιολογικών προϊόντων με έδρα το Μαυροδένδρι Κοζάνης,
 • «ΈΝΤΕΚΑ», αποσταγματοποία τσίπουρου Ι. Κοκκαλιάρη,
 • «ΖΑΝΔΕΣ» βιοτεχνία παραδοσιακής τουλούμπας Βελβεντού Κοζάνης,
 • «ΜΑΜ.Honey» εταιρία παραγωγής, επεξεργασίας και προώθησης προϊόντων μελιού,
 • «Μπαγκαζούνης Μάρκος & Υιοί ΑΕΒΕ» εταιρία παραγωγής και επεξεργασίας μπαχαρικών, αρωματικών φυτών και ροφημάτων,
 • «ΠΙΤΕΝΗΣ ΑΒΕΕ» εταιρία παραγωγής και εμπορίας τροφίμων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*