Η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό, πραγματοποίησε συνάντηση με τις Επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν σε επιχειρηματικές εκθέσεις για το Α΄ εξάμηνο του 2022

Με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν σε εκθέσεις τροφίμων το Α’ εξάμηνο του 2022, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 και συμμετείχαν οι πρόεδροι και στελέχη των επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς και η γενική Διευθύντρια της ΑΝΚΟ κ. Έλενα Νάμινι και η κ. Λιάνα Παπατέρπου υπεύθυνη του Τμήματος Επιχειρηματικότητα – Καινοτομίας της ΑΝΚΟ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και θα συμμετέχουν σε εκθέσεις τις οποίες η Περιφέρεια έχει εντάξει στο πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022. Συζητήθηκαν τεχνικά και πρακτικά ζητήματα και αναλύθηκαν παράμετροι της συμμετοχής των επιχειρήσεων ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η κυρία Ντιό τόνισε ότι είναι σημαντική η προετοιμασία των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε εκθεσιακές δραστηριότητες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η καταγραφή και η αποτίμηση της αποτελεσματικότητας της συμμετοχής αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής. Ως εκ τούτου η κυρία Ντιό εισηγήθηκε και εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η Δημιουργία Μηχανισμού Παρακολούθησης Εξωστρέφειας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*