Η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό, πραγματοποίησε συνάντηση με τα τέσσερα Επιμελητήρια της Π.Δ.Μ.

Συνάντηση με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Μητλιάγκας Γιάννης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γρεβενών, κ. Ράμμος Νίκος, , ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας, ο πρόεδρος τους επιμελητηρίου Καστοριάς, κ. Καραταγλίδης Χαράλαμπος καθώς και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, κ. Χλιάπας Μιχάλης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των επιμελητηρίων και της Περιφερειακής Αρχής με τελικό στόχο την κατάρτιση του προγράμματος ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2023.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η Αντιπεριφερειάρχης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στο κάθε επιμελητήριο ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που ανέκυψαν την προηγούμενου χρονιά και να βρεθεί από κοινού ο καλύτερος τρόπος συμμετοχής των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις επερχόμενες εκθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*