Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τίμησε τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος Πυροσβεστών

 

Τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος Πυροσβεστών τίμησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας, δια των ορισμένων Αντιπεριφερειάρχων Φλωρίνης και Καστορίας κου. Σωτήριου Βόσδου και κας. Δέσποινας Κοζατσάνη, που παρέστησαν σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 στο μνημόσυνο που τελέστηκε στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών στο μνημείο του πυρονόμου Νικολάου Ευαγγέλου, με πρωτοβουλία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο πυρονόμος Νικόλαος Ευαγγέλου έπεσε εν ώρα καθήκοντος στις 19 Νοεμβρίου του 2011, σε ηλικία 37 ετών, στην περιοχή του Δήμου Πρεσπών.

Με αίσθημα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των πολιτικών Αρχών, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση  ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, από τη φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*