«Η τηλεοπτική εκπομπή Marketing in Practice ξεπέρασε τα 200 επεισόδια!»

Η τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” με παρουσιαστή το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα ξεπέρασε το φράγμα των 200 επεισοδίων!

Η στοχευμένη τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγής του ONE Channel, έχει φτάσει και ξεπεράσει τα 200 επεισόδια, σημειώνοντας μια σημαντική επιτυχία στον τομέα της επιχειρηματικότητας και του μάρκετινγκ στην ελληνική τηλεόραση. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30 από το ONE CHANNEL.

Παράλληλα η εκπομπή συγκεντρώνει υψηλό αριθμό views και στην πλατφόρμα Youtube δεδομένου ότι απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματικό κοινό. Το κανάλι στο Youtube έχει ξεπεράσει συνολικά τις 2,2Μ προβολές.

Πρόκειται για την μακροβιότερη τηλεοπτική επιχειρηματική εκπομπή που βρίσκεται συνεχόμενα στο αέρα από το 2014 που πρωτο-προβλήθηκε από το οικονομικό SBC TV. Στη συνέχεια μεταδόθηκε από το Attica TV και έχει καταφέρει να αποτελέσει μια πηγή έμπνευσης και πληροφόρησης για τους επιχειρηματίες και όσους ενδιαφέρονται για τον χώρο του marketing.

Έκτοτε άλλοι 10 περιφερειακοί σταθμοί ξεκίνησαν να μεταδίδουν την εκπομπή στις τοπικές περιοχές τους πετυχαίνοντας σχεδόν Πανελλαδική κάλυψη:

  • Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30.
  • DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00.
  • SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30
  • Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00.
  • Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30.
  • Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20.
  • West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00.
  • TRT (Θεσσαλία) κάθε Σάββατο 14.00.
  • ALFA (Ανατολική Μεκαδονία – Θράκη) κάθε Σάββατο 14.00.
  • New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα)

 

Με παρουσιαστή τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, η εκπομπή διανύει εννέα τηλεοπτικές σεζόν, παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές, προτάσεις και απόψεις για την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον ελληνικό και διεθνή χώρο.

Σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζονται βασικές επιχειρηματικές αρχές, εργαλεία και τεχνικές μάρκετινγκ, ενώ γίνεται η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών και παραδειγμάτων που έχουν ως στόχο να καταστήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές.

Η εκπομπή υποστηρίζεται από τους χορηγούς επικοινωνίας: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr και franchise.gr.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, εξειδικευμένος στο μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εκφράζει τη χαρά του για την επίτευξη αυτού του στόχου και ευχαριστεί τους τηλεθεατές για την υποστήριξή τους.

Η εκπομπή συνεχίζει να προσφέρει αισιόδοξη προσέγγιση, χρήσιμες πληροφορίες και κατευθυντήριες γραμμές για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αντιμετωπίζοντας με αισιοδοξία τις προκλήσεις της επιχειρηματικής ζωής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*