Θέμα: «Εμπορικές Εκθέσεις – Διαχρονικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις» Νέο επεισόδιο (No 189) της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice

Σήμερα οι εμπορικές εκθέσεις αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, δημιουργώντας ευκαιρίες για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και επαγγελματική ανάπτυξη. Οι εκθέσεις προσφέρουν μια μοναδική πλατφόρμα, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να εξερευνήσουν νέες αγορές και να δημιουργήσουν στρατηγικές συνεργασίες. Πέρα από την προβολή και την προώθηση, οι εμπορικές εκθέσεις ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα, τονώνουν την καινοτομία και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ισχυρών επαγγελματικών σχέσεων, αποτελώντας έτσι έναν ακαταμάχητο κρίκο για την επιτυχία κάθε επιχείρησης.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένo του στο studio διοργανωτή εκθέσεων Κωστή Μοσχονά συζητούν για τις εμπορικές εκθέσεις και τις εξελίξεις στον τομέα αυτό.

 Στην συζήτηση είδαμε πως κινήθηκε ο κλάδος στην meta covid εποχή, οροθετήθηκε το επίπεδο των εκθέσεων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και αναλύθηκε το θέμα των ψηφιακών εκθέσεων. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι λόγοι συμμετοχής σε μια εμπορική έκθεση, η σχέση κόστους – οφέλους και η σωστή προετοιμασία του επιχειρηματία για μέγιστο όφελος. Ακόμα δόθηκαν κατευθύνσεις για την σωστή παρουσία κατά την διάρκεια μιας εμπορικής έκθεσης και για τον πιο σημαντικό άξονα της δράσης: μετά την έκθεση που κλείνει και τις πιθανές πωλήσεις.  Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε 4 μυστικά μάρκετινγκ στις εκθέσεις.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 185 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 9 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

 Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 189 «Εμπορικές Εκθέσεις – Διαχρονικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις» μπορείτε να το δείτε εδώ: https://marketingconsultant.gr/emporikes-ektheseis-diachroniko-ergaleio-gia-tis-epicheiriseis/

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*