ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 2024 “Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2024”

Και φέτος  η Κοβεντάρειος  Δημοτική Βιβλιοθήκη  προσκαλεί  τους μικρούς  μας  φίλους  σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης… από τη Γη ως τον ουρανό!

Στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις  για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας  αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε. Με σύνθημα «Από την  Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…» και κεντρικούς άξονες την γνώση, τον πολιτισμό, την επιστήμη αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο, ξετυλίγουμε το νήμα της ζωής στον πλανήτη.

Οι καλοκαιρινές Δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.

Μέσα από τις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας, οι τοπικές βιβλιοθήκες μετατρέπονται σε κυψέλες εξερεύνησης και δημιουργικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*