Μήνυμα Δημάρχου Σερβίων για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για τα παιδιά μας, τα παλληκαράκια και τα κοριτσόπουλα, που έφτασαν στο τέλος της διαδρομής της προετοιμασίας και των πανελλαδικών εξετάσεων και έμαθαν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους!

Για όσους πέτυχαν το στόχο και είδαν τις πύλες της Τριτοβάθμιας ολάνοιχτες μπροστά τους ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία  στην ακαδημαική τους πορεία! Η φοιτητική ζωή ανοίγεται μπροστά τους γεμάτη προκλήσεις για νέες γνώσεις και κοινωνικές εμπειρίες, που θα οδηγήσουν στην κατάκτηση της ωριμότητας και της επιτυχίας. Για όσα παιδιά δεν είδαν το επιθυμητό αποτέλεσμα σήμερα, η πολύχρονη εμπειρία μας δείχνει ότι οι δρόμοι της ζωής είναι  αμέτρητοι, ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κι ότι το μέλλον ανήκει σε κείνους που δεν τα παρατούν, που συνεχίζουν κι αγωνίζονται για την πρόοδό τους!

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους! σε όλους που αγωνίστηκαν τον αγώνα τον καλό! Στους δασκάλους τους που μόχθησαν μαζί τους, που τους καθοδήγησαν και μεταλαμπάδευσαν τη γνώση! Αλλά και στους γονείς και στις οικογένειες των υποψηφίων που στήριξαν με επιμονή και τρυφερότητα τις νεανικές ψυχές, που πάλευαν να κατακτήσουν τη γνώση!

 

Εμείς, οι μεγαλύτεροι, θα είμαστε πάντα κοντά στα νέα αυτά παιδιά, να τα καμαρώνουμε και να τα υποστηρίζουμε σ’ ό,τι ονειρεύονται

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*