Μήνυμα Μαρίας Αντωνίου για νέα σχολική χρονιά

ANTONIOY

Η νέα σχολική χρονιά, που ξεκίνησε σήμερα, σηματοδοτεί την έναρξη μίας μεγάλης προσπάθειας να γίνουν φέτος τα μαθήματα δια ζώσης, με όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Η τήρηση των μέτρων προστασίας σε συνδυασμό με το εμβόλιο αποτελούν τους συμμάχους μας, ώστε να διασφαλίσουμε την κανονικότητα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Προτεραιότητά μας να κρατήσουμε τα σχολεία μας ανοιχτά και τα παιδιά μας υγιή.

Η παιδεία χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζεται. Στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο, τη δημόσια εκπαίδευση, την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Ο φετινός αγιασμός συμπίπτει και με τη λειτουργία 120 Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων σε όλη τη χώρα. Μία προεκλογική μας δέσμευση που έγινε πράξη.

Το είπαμε… το κάναμε !

Εύχομαι ολόψυχα μια χρονιά γεμάτη όνειρα, στόχους, προσδοκίες, επιτυχίες και πρόοδο. Καλή και ασφαλής σχολική χρονιά !!!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*