Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την “Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας”

Γιορτάζουμε σήμερα την “Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας” και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου. Τιμούμε τις γυναίκες και τους άντρες αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς, συνοριακούς φύλακες και πολιτικούς υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας για τον ζήλο και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν καθημερινά κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, χωρίς να ξεχνάμε και τους αστυνομικούς, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας, μετουσιώνοντας σε πράξη τον όρκο “για πίστη στην πατρίδα και στα ιδανικά της δημοκρατίας”.

Στέλνω δημόσια τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου, στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά, σε όλες τις βαθμίδες. Ιδιαίτερα δε, σε όλο το Υπηρεσιακό Προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Ακούραστοι λειτουργοί σε μία ευαίσθητη και ακριτική περιοχή της πατρίδας μας, που με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα είναι καθημερινά παρόντες για να επιτελέσουν το ύψιστο χρέος του αστυνομικού λειτουργήματος της ασφάλειας των πολιτών με ευαισθησία, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος να χαρίζει σε όλες και όλους υγεία και δύναμη. Χρόνια Πολλά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*