Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά, τιμώντας τους μικρούς ήρωες και τις οικογένειές τους που βιώνουν τις επιπτώσεις της νόσου, αλλά και ευαισθητοποιώντας την παγκόσμια κοινότητα.

Ο παιδικός καρκίνος έχει ποικίλες κλινικές εκδηλώσεις. Η έγκαιρη διάγνωση και η ενδεδειγμένη ιατρική φροντίδα, μπορούν να οδηγήσουν σε ίαση τα περισσότερα παιδιά. Σκοπός, επομένως, της σημερινής ημέρας είναι να τονισθεί η σημασία της πρόληψης και της έγκυρης ενημέρωσης για τις παιδικές νεοπλασίες.

Η σκέψη όλων μας, μαζί με τις προσευχές μας, είναι σε όλους αυτούς τους μικρούς ήρωες και τις οικογένειες τους που δίνουν καθημερινά μία μεγάλη μάχη. Και οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα τους, ώστε να βγαίνουν νικητές.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*