Με το τμήμα μαγείρων της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ και δημιουργικές δράσεις για παιδιά συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας

Συνεχίστηκαν χθες, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας, στον χώρο της κεντρικής πλατείας Γ. Μόδη.

Το τμήμα μαγείρων της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Φλώρινας ετοίμασε και προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους γλυκά, κεράσματα και ζεστή σοκολάτα.

Παράλληλα, φοιτήτριες πανεπιστημιακών τμημάτων της Φλώρινας απασχόλησαν με ποικίλες δημιουργικές δράσεις τα παιδιά που έδειξαν να το διασκεδάζουν.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, με την παρουσίαση του φωτό-εικονογραφημένου ταξιδιωτικού παραμυθιού του Ηλία Ιωαννίδη “Οι περιπέτειες της σκυλοπαρέας στη Φλώρινα”, στις 18:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*