Νέα Αριστερά : Ανοιχτή Συνέλευση

Νέα αρχή τόσο στο περιεχόμενο της πολιτικής, όσο και στον τρόπο οργάνωσης της πολιτικής.

Ο δικός μας στόχος είναι σαφής: θέλουμε πρώτα από όλα την ουσιαστική σχέση με πολίτες και κοινωνικές δυνάμεις, ουσιαστική σχέση με τις πιο ανήσυχες και δημιουργικές τάσεις της ελληνικής κοινωνίας. Αυτές που εμπνέονται από τις βασικές αφετηρίες που έχουμε θέσει από την ιδρυτική στιγμή της συγκρότησής μας : κοινωνική δικαιοσύνη, κλιματική δικαιοσύνη, επανεκκίνηση της Δημοκρατίας.

Θέλουμε μία ζωντανή σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία, με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο και δημιουργώντας χώρο για κάθε πολίτη που θέλει να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια. Με σοβαρότητα και με ριζοσπαστισμό στις δύσκολες πραγματικότητες των καιρών μας για την κοινωνική πλειοψηφία.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα οργάνωσης και δράσης.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 7μμ στο ξενοδοχείο Αλιάκμων ( Ελ.Βενιζέλου 38, Κοζάνη ) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ανοιχτή Συνέλευση της Νέας Αριστεράς στην ΠΕ Κοζάνης, παρουσία του Νίκου Βούτση.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*