Νέες διεθνείς διακρίσεις για το ΠΗΓΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΛΙ

Το ΣΕΛΙ, από την πηγή φυσικής ροής ΑΣΣΟΣ, ξεχώρισε για ακόμα μία χρονιά ανάμεσα σε συμμετοχές από 90 και πλέον χώρες και διακρίθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection με το βραβείο Grand Gold Quality Award για την αξεπέραστη ποιότητα και την μοναδική γεύση του. Επιπλέον, μετά από τρεις συνεχόμενες τέτοιες διακρίσεις, του απονεμήθηκε τιμητικά φέτος και το International High Quality Trophy 2024.

Στόχος του Ινστιτούτου Monde Selection είναι η ανάδειξη προϊόντων ανώτερης ποιότητας και γεύσης σε παγκόσμιο επίπεδο, βάσει αυστηρών κριτηρίων αξιολόγησης που εφαρμόζονται κατά την αμερόληπτη διαδικασία της «τυφλής» γευστικής δοκιμής από διακεκριμένους σεφ και γευσιγνώστες.

Οι νέες αυτές διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν την σταθερά εξαιρετική ποιότητα του πηγαίου και μοναδικού ΣΕΛΙ, κατατάσσοντάς το επανειλημμένως ανάμεσα στα κορυφαία νερά του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook: https://www.facebook.com/seliwater/   Instagram: seli_water

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*