Νέες δράσεις από το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

Καλούμε όποιους συμπολίτες μας το επιθυμούν, μέλη και μη του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, να διαθέσουν λίγο από το χρόνο τους και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, πραγματοποιώντας τις παρακάτω εθελοντικές δράσεις:

  • Πέμπτη 8 Ιουνίου το πρωί, στο Νέο Πάρκο της Φλώρινας φτιάχνουμε με τους μικρούς εθελοντές το 1ο «Πάρκο Δημιουργίας» μαθητών.
  • Παρασκευή 9 Ιουνίου το πρωί και το απόγευμα, καλλωπίζουμε την αυλή του 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας και του συστεγαζόμενου ΚΔΑΠ του Δήμου.
  • Κυριακή 11 Ιουνίου στις 10:30′, απέναντι από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, συντηρούμε και καλλωπίζουμε το Περίπτερο Πληροφόρησης του Γραφείου Εθελοντισμού
  • Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 19:00′ το απόγευμα, συμμετέχουμε στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τη λήψη δειγμάτων Μυελού των Οστών.
  • Τρίτη 13 Ιουνίου το απόγευμα, καλλωπίζουμε την αυλή του ΚΔΑΠ του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας.

Σας περιμένουμε όλους!

Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας τίποτα περισσότερο από το μεράκι σας και την όμορφη διάθεση για προσφορά.

Η συμμετοχή σας είναι ουσιαστική και πολύτιμη!

Συνεχίζουμε…

Πάμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ;!

Αλλάζουμε τον κόσμο γύρω μας!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*