Νέος διωγμός εναντίον της Εστίασης από την Αυτοδιαχείριση με Αγωγές και Ποινικά Δικαστήρια

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Νέα δεδομένα στα πνευματικά δικαιώματα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ η Αυτοδιαχείριση. Ξεκίνησε εκτός των ΑΓΩΓΩΝ και ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ εναντίον των καταστημάτων ΕΣΤΙΑΣΗΣ και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

ΕΠΕΞΗΓΟΥΜΕ:

Με την ΑΓΩΓΗ η Αυτοδιαχείριση επιδιώκει να της αποδοθούν χρήματα από την δήθεν χρήση μουσικής από το 2018 – 2022. Με το ΠΟΙΝΙΚΟ επιδιώκει την τιμωρία του χρήστη που δήθεν χρησιμοποιούσε το ρεπερτόριό της, τούτο σημαίνει ότι οι συνήθεις αποφάσεις των δικαστηρίων, είναι 1 χρόνο φυλάκιση και 3.000 πρόστιμο.

Να μην εκπλαγεί λοιπόν ο Συνάδελφος όταν έλθει αντιμέτωπος με ΑΓΩΓΗ και ΠΟΙΝΙΚΟ Δικαστήριο με την Αυτοδιαχείριση.

 Πως αντιμετωπίζουμε την ως άνω κατάσταση

Στις περιπτώσεις ΑΓΩΓΩΝ και ΠΟΙΝΙΚΩΝ δικαστηρίων, ο Συνάδελφος (χρήστης) υποχρεούται:

  1. Εάν χρησιμοποιεί ρεπερτόριό τους να τους πληρώσει.
  2. Εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί ελεύθερο ρεπερτόριο η Εταιρία υποχρεούται να παραχωρεί Άδεια ή πιστοποιητικό ελεύθερης μουσικής. Καταλυτικό όμως αποδεικτικό στοιχείο του ελεύθερου ρεπερτορίου είναι εάν η εταιρία της ελεύθερης μουσικής ΔΙΑΘΕΤΕΙ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ του ελεύθερου ρεπερτορίου. Η Ηλεκτρονική καταγραφή αποτελεί ισχυρότατο αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση ΑΓΩΓΗΣ ή ΠΟΙΝΙΚΟΥ Δικαστηρίου.

Σημαντικότατο λοιπόν στοιχείο για τον χρήστη είναι η ΑΜΕΣΗ Ανανέωση του συμβολαίου μουσικής, χωρίς να υπάρχει κενό διάστημα της λήξης του συμβολαίου με την Ανανέωση του.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6995625262.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*