Νέο επεισόδιο (Νο 165) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

Το μάρκετινγκ συστάσεων (referral marketing) είναι ένα ακόμα εργαλείο που μπορεί να συμπληρώσει τις δράσεις μάρκετινγκ μιας επιχείρησης και ενός επαγγελματία. Η διεύρυνση του επιχειρηματικού κύκλου και οι γνωριμίες αποτελούσαν ανέκαθεν μία από πιο αποτελεσματικές μορφές εξωστρέφειας. Σήμερα όμως, λίγοι επιχειρηματίες γνωρίζουν πως να αυξήσουν την επιρροή τους και πως να κάνουν τον κύκλο τους να μιλάει θετικά για εκείνους: προσελκύοντας νέους πελάτες.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την Business Networking Expert Έλλη Γλύτσου, συζητούν για το μάρκετινγκ συστάσεων (referral marketing) και πώς αυτό μπορεί να πλαισιώσει τις δράσεις μάρκετινγκ μιας μικρομεσαίας επιχείρησης.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: – Τι είναι το μάρκετινγκ συστάσεων; – Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του; – Σε ποια σημεία διαφέρει από τα υπόλοιπα παραδοσιακά μέσα; – Ισχύει ότι είναι πιο αποτελεσματική μορφή προώθησης μιας επιχείρησης/επιχειρηματία; – Ποιους κινδύνους κρύβει;  – Τι Είναι αυτό που θα κάνει έναν πελάτη να μιλήσει θετικά για μία επιχείρηση στον κύκλο του; – Για ποιους λόγους το μάρκετινγκ συστάσεων έχει πολύ μεγάλη επιρροή; – Τι πρέπει να ελπίζει ο επιχειρηματίας από το μάρκετινγκ συστάσεων; –  Πρέπει επιχειρηματίας να αρκείται μόνο σε αυτό; – Πως μεταφέρεται στον online κόσμο το μάρκετινγκ συστάσεων; Τι πρέπει να προσέχουμε; – Ποιο είναι το μυστικό για να αποκτήσουμε περισσότερες συστάσεις;  -Πως μπορούμε να αξιολογήσουμε ότι το μήνυμα που ακούμε το μάρκετινγκ συστάσεων είναι αξιόπιστο;  και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Μηχανολόγος Μηχανικός Ανδρέας Γιαννούλης μας μιλάει για το μάρκετινγκ συστάσεων στην πράξη.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει το βασικό checklist για το Μάρκετινγκ Συστάσεων.

 Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 165 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

 Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 165 «Μάρκετινγκ Συστάσεων (Referral Marketing)» μπορείτε να το δείτε εδώ:  https://marketingconsultant.gr/marketing-systaseon-referral-marketing/

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*