Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για απόπειρα παραβίασης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου.

Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε στον Άρειο Πάγο μηνυτήρια αναφορά για απόπειρα παραβίασης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου, μέσω του Predator.

Η διαφάνεια είναι ένα απαιτούμενο στοιχείο του πολιτικού μας συστήματος. Τα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας τα οποία, προσπάθησαν να παγιδεύσουν το κινητό του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη πρέπει να αποκαλυφθούν και άμεσα κυβέρνηση και δικαιοσύνη να ρίξουν φως στην υπόθεση. Είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας ότι σε σύνολο 200 ελέγχων που διενήργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου, μόνο η περίπτωση απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη εντοπίστηκε.

Οι υποκλοπές είναι μια τακτική που προέρχεται από παλαιότερες εποχές και η αποκάλυψη τους δεν αποτελεί προσωπικό ζήτημα αλλά δημοκρατικό καθήκον.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος σε αυτήν την σοβαρή υπόθεση δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με μισόλογα και υπεκφυγές.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*