Οι Αντιπεριφερειάρχες Μ. Μακρυγιάννης και Γ. Βαβλιάρας επισκέφθηκαν το έργο «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Βελβεντού Π.Ε Κοζάνης»

Το έργο, προϋπολογισμού €308.000, με αντικείμενο την ασφαλτόστρωση και τη χαλικόστρωση 6 χλμ. εντός των ορίων του Δήμου Βελβεντού ολοκληρώθηκε και πλέον η καθημερινή πρόσβαση και οι εργασιακές συνθήκες αναβαθμίζονται για 12 επιχειρήσεις.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας ο κ. Σιαμίδης Ιωάννης και από την Διεύθυνση Τ.Υ. της Π.Ε Κοζάνης, ο επιβλέπων μηχανικός κ. Κοταρίδης Σάββας.

Οι Αντιπεριφερειάρχες συνομίλησαν με τους ανθρώπους ωφελούμενων επιχειρήσεων και  με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσαν την θερμή αποδοχή του έργου και την εκτίμηση που εξέφρασαν για την στήριξη των επιχειρήσεών τους.

Η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα υποδομών, τα οποία αναβαθμίζουν τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα της Δυτικής Μακεδονίας και δημιουργούν προοπτικές για αναπτυξιακή πορεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*