Ολοκληρώθηκε το ”5ο Prespa Off Road Trip 4χ4 and more στα χνάρια της αρκούδας αλλά και της ιστορίας ”

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 26 Ιουνίου το  5ο Prespa Off Road Trip 4χ4 and more στα χνάρια της αρκούδας αλλά και της ιστορίας  το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24 έως 26 Ιουνίου 2022, στους ορεινούς όγκους των Δήμων Πρεσπών και  Φλώρινας.

Η Εκδήλωση ήταν συνέχεια των τεσσάρων (4) προηγούμενων που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και έχουν ως βασικό στόχο την προβολή του τόπου μας μέσα από μοναδικές περιηγήσες , σε ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στα γύρω βουνά με θέα τις μαγευτικές λίμνες.

Την Παρασκευή  24 Ιουνίου οι συμμετέχοντες οδηγοί αφού αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη κατέληξαν στην Κεντρική Πλατεία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Αμύνταιο, για ανασυγκρότηση και ενσωμάτωση συμμετοχόντων από άλλα μέρη. Εκεί τους υποδέχτηκαν με καφέδες, αναψυκτικά Ξινού Νερού και εδέσματα, η Αντιδήμαρχος κ.Ελένη Γυρίκη η οποία εκπροσώπησε τον Δήμο Αμυνταίου καθώς και ο Πρόεδρος Αυτοκινητιστών Ταξί Αμυνταίου κ.Κώστας Μελισσανίδης.

Την διοργάνωσή της εκδήλωσης  ανέλαβε η «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων Δήμου Πρεσπών» υπό την Αιγίδα της Π.Ε. Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου, την στήριξη της «Chatzichristos Racing team Florina» και της «Ελευθεράκης Express Service Φλώρινα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*