Ο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΖΕΥΚΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Σήμερα στις 19/9, την ώρα που ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου Μιχάλης Καραμπατζιάς, έδινε  συνέντευξη στην Δημόσια Ραδιοφωνία και την Δημοσιογράφο Δέσποινα Αμαραντίδου, με τον απερχόμενο Δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή να ακολουθεί στην ίδια συχνότητα, Δημοτικοί Αστυνόμοι πήγαν στο σπίτι του Υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Καραμπατζιά με όχημα του Δήμου, ζητώντας να παραλάβει πρόστιμο για παράνομη αφισοκόλληση.

Ο κατήφορος  του κ. Ζευκλή συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό: σε συνέχεια της απαράδεκτης επιβολής προστίμου 200€ από τον ίδιο τον κ. Ζευκλή την προηγούμενη Παρασκευή για παράνομη αφισοκόλληση μπροστά στην συγκέντρωση παρουσίασης της Λαϊκής Συσπείρωσης, εντελώς «τυχαία» και «συμπτωματικά», η Δημοτική Αστυνομία «αποφάσισε» να επιδώσει το πρόστιμο την ώρα που ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Μιχάλης Καραμπατζιάς βρισκόταν στον «αέρα» της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.

Είναι απαράδεκτη η πρακτική που ακολουθεί ο κ. Ζευκλής. Αυτές οι αυταρχικές και εκδικητικές ενέργειες αποδεικνύουν το αντιλαϊκό  προσωπείο του ίδιο και της παράταξής του. Όχι μόνο δεν μας τρομάζουν, αντίθετα πεισμώνουν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμπατζιά, το σύνολο των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, όλους όσους μας στηρίζουν. Επιβεβαιώνουν την πεποίθηση του λαού του Βοίου ότι νέος Δήμαρχος στις 8/10 θα είναι ο Μιχάλης Καραμπατζιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*