Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓ. ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Βάρης Γρεβενών, παρακολούθησε σήμερα ο Βουλευτής Ιωάννης Γιάτσιος, ανήμερα της εορτής της Αγίας Γλυκερίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, παρουσία αρχών και συμπολιτών του τόπου μας.

Ημέρα μνήμης της διάσωσης της περιοχής μας από τον καταστροφικό σεισμό του 1995 η 13η Μαΐου, για την οποία τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία καθώς παρά του μεγάλου μεγέθους της δόνησης του εγκέλαδου, η οποία ήταν πρωτοφανής για τα Γρεβενά, είχαμε την τύχη από θαύμα και υπό την προστασία της Αγίας Γλυκερίας να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές παρά τις εκτεταμένες υλικές ζημιές που προκλήθηκαν.

Χρόνια Πολλά,  Χριστός Ανέστη   με υγεία, ευλογία και προστασία σε όλο τον κόσμο με την ευχή να μη ξαναζήσουμε ποτέ στο μέλλον ανάλογες δύσκολες καταστάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*