Ο Δήμος Εορδαίας συνεχίζει να διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους στην Πτολεμαΐδα, για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Κλιματιζόμενους χώρους για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζει να διαθέτει ο Δήμος Εορδαίας από σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023.

Οι κλιματιζόμενοι χώροι που θα λειτουργούν μέχρι και την Κυριακή 23-7-2023, από τις 9.00 το πρωί έως και τις 9.00 το βράδυ, είναι οι ακόλουθοι:

 

  1. 1ο ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας, Εθνικής Αντιστάσεως 11, τηλ.2463022647.
  2. 2ο ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας, Παυλίδη Αδαμοπούλου 50, τηλ. 2463027270.

Σημειώνεται πως το προσωπικό που εργάζεται στις προαναφερόμενες δομές θα προσφέρει νερό και δροσερούς χυμούς, θα ενημερώνει για τη λειτουργία των κλιματιζόμενων χώρων και θα δίνει οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα.

Ο Δήμος Εορδαίας συνιστά τους πολίτες του για όσο διαρκούν οι υψηλές θερμοκρασίες:

  • Nα αποφεύγουν την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και να παραμένουν σε σκιερά και δροσερά μέρη μακριά από χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.
  • Να αποφεύγουν τη βαριά σωματική εργασία ιδιαίτερα σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία.
  • Να αποφεύγουν το βάδισμα για πολύ ώρα ή την έντονη άσκηση.
  • Να αποφεύγουν τα πολύωρα ταξίδια με τα μέσα συγκοινωνίας όταν η ζέστη είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*